1. Drage kolege studenti,

  početkom veljače 2018. godine pokrenuli smo novo internetsko okupljalište studenata prava u želji stvaranja najveće baze on-line znanja, praktičnih iskustava i skripti.

  Kako se uključiti? Jednostavno! Kreirajte svoj korisnički račun. Otvorite novu temu u nekome od podforuma ili napišite nekoliko svojih iskustava, odnosno pišite o čemu god želite.

  Gdje su forumaši? Forum je pokrenut prije svega tjedan dana. Proširite glas tako da podijelite link foruma na Facebooku, Twitteru ili direktno pošaljite adresu foruma kolegama Viberom, WhatsAppom.

  Gdje su skripte? Želimo napraviti najveću bazu skripti dostupnih svima.
  Ako imat skripte (svoje ili tuđe) u digitalnom obliku pošaljite nam ih e-mailom na pravokutnik.com(a)gmail.com s naznakom “za skriptarnicu”. Objavit ćemo ih ASAP.

  Dismiss Notice

Udruga studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu "Alimenta"

Rasprava u 'Studentske udruge' pokrenuta od pravokutnik, 30. Siječanj 2018..

 1. pravokutnik

  pravokutnik Administrator Osoblje foruma

  Poruka:
  73
  Lajkova:
  1
  Bodova:
  8
  Udruga studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu "Alimenta"

  Udruga Alimenta okuplja mlade i poduzetne studente Prava voljne stjecanja novih znanja i iskustava. Organiziramo razne aktivnosti, kao što su kongres/radionice/tribine/predavanja/tečajevi, s težištem na pravnoj tematici čiji je primarni cilj nadogradnja znanja stečenog na fakultetu kako bi postali konkurentniji na budućem tržištu rada.

  Tijekom akademske godine 2013./2014. pokrenuli smo dva nova projekta, “Dane karijera” i studijske posjete drugim pravnim fakultetima u regijama. Projekti su imali izvrstan odaziv među studentima te smo ostvarili kvalitetnu suradnju s Upravom fakulteta, ali i drugim uspješnim članovima akademske i profesionalne zajednice.

  Udruga ima šire područje djelovanja. Uz projekte pravne tematike, organiziramo i „Alimentin kulturni kutak“, tj. grupne posjete kazališnim predstavama i izložbama uz povlaštene cijene za naše članove i prijatelje udruge.

  Našim članovima pružamo mogućnost jednakog sudjelovanja u organiziranju aktivnosti udruge. Istovremeno, potičemo realiziranje vlastitih kvalitetnih ideja te osobni razvoj pojedinca kroz unaprjeđenje organizacijskih i komunikacijskih vještina u timskom okruženju. Svake godine broj aktivnih članova raste, a sama udruga se povezuje s novim organizacijama i osobama.

  Redovni sastanci su svaki četvrtak u 18h u dvorani V na TRH3.

  Učlaniti se možete tijekom cijele godine, a za to je potrebno ispuniti prijavnicu te uplatiti članarinu. Prijavnica je dostupna na sljedećem linku: http://goo.gl/GRo8r6

  Više informacija o samom postupku učlanjenja dostupno je na Facebook stranici udruge.


  Udruga studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu „Alimenta“
  Trg Republike Hrvatske 3
  10000 Zagreb

  www.alimenta.hr
  [email protected]

  IBAN: HR4223600001102571842
  OIB: 43649003497
  MB: 2663635
   
Verifikacijski kod:
Draft saved Draft deleted

Podijelite ovu stranicu